Здравейте.От вече половин година се чудя каква кола да си взема и не мога да реша
Първо мислех за Рено Меган но после реших че е до такава степен грозо от вътре, че няма как да го преглътна.После 100% се спрях на Астра Г 1.6 16V но по форумите всички пишат че бил кофти двигател.Истината е, че много ми харесва 156-цата и то от доста време.Просто всеки ми казва бягай от италианки
Сега карам Фиат Уно(от 3 год) и ми е дошло до гуша от смотаното му окачване(2-3 дупки и предницата хлопа като за световно).Знам, че не мога да го сравнявам с тая алфа, но почти всеки ми казва, че ВСИЧКИ италиански коли са си с такова скапано окачване и не са за нашите пътища.Въпроса ми е вярно ли е това.Двигателя 1.9 JTD знам че е добър, но окачването е това което ме притеснява.Благодаря ви предварително за инфото за него
П.С. И ако някой може д ами обясни възможно ли е и как преди да си купиш колата да я тестваш?Те продавачите съгласяват ли се на такива работи?Питам защото знам че редовно си превъртат километражите.И колко струва тази диагностика, защото ако пробвам 5-6 коли дост аще ми излезе ако поне 1 не стане.
И последно колко горе долу дава градски 1.9 JTD като разход-нормално каране??

П.С. И ако някой може д ами обясни възможно ли е и как преди да си купиш колата да я тестваш?Те продавачите съгласяват ли се на такива работи?Питам защото знам че редовно си превъртат километражите.И колко струва тази диагностика, защото ако пробвам 5-6 коли дост аще ми излезе ако поне 1 не стане.
И последно колко горе долу дава градски 1.9 JTD като разход-нормално каране??
Comment